sanatateaincepedinfarfurie2017Selgros Cash&Carry România împreună cu Chef Cezar Munteanu derulează pentru al cincilea an programul „Sănătatea începe din farfurie”, care aduce educația gastronomică în școli și contribuie la formarea unor obiceiuri de mâncat sănătoase. În perioada 28-31 martie 2017, 1100 de elevi din București participă la program și învată să cunoască alimentele și produsele naturale...

Citeste mai mult ...

foodwise1Grupul de comunicare HELLO și-a crescut cu peste 40 de procente volumul afacerilor în 2016, odată cu dezvoltarea semnificativă a brandului Foodwise, și estimează un rulaj de 3 milioane euro pentru anul în curs. În 2017, Foodwise își va lansa propria platformă de implicare socială, în cadrul unui demers activ care vizează responsabilitatea față de resurse și încurajarea...

Citeste mai mult ...

ginCompania Halewood Wines & Spirits, filială a celui mai mare producător independent de băuturi alcoolice și non-alcoolice din Marea Britanie, anunță lărgirea portofoliului de vinuri cu băuturi spirtoase. În acest context, compania lansează pe piața din România un nou produs - Whitley Neill Gin - un gin artizanal, super premium, inspirat de frumusețea și misterele Africii...

Citeste mai mult ...

olesmokymoonshineCristalex aduce în România Ole Smoky Moonshine și lansează o nouă categorie de băuturi spirtoase pe piața locală. ‚Moonshine’ este băutura tradițională din vremea prohibiției, un distilat de porumb nematurat care se transporta ‚la lumina lunii’. Astăzi, moonshine este vândut în toată lumea, dar își păstrează ingredientele originale și proveniența.

Citeste mai mult ...

crizapiataconstructiiCare sunt strategiile câștigătoare pentru oamenii de vânzări din construcții? Cum dublezi vânzările companiei cu același număr de oameni? Cum vinzi direct pe șantiere fără oameni de vânzări? IBC Focus, lider național în monitorizarea pieței de construcții din România organizează primul eveniment dedicat departamentelor de management și vânzări ale companiilor de construcții, instalații și dotări de clădiri.

Citeste mai mult ...

juliusmeinlJulius Meinl a relansat în România, pe 1 februarie a.c., conceptul Aroma Fez 1862 PREMIUM. Relansarea conceptului a avut loc la hotelul Athenee Palace Hilton din Capitală, unde noua tehnologie a fost prezentată de Christina Meinl, Head of Innovation Julius Meinl, care a vorbit și despre trendurile în cafea din prezent. ,,Cu cât consumatorii au tot mai mult discernământ în ceea ce privește...

Citeste mai mult ...

curateniebucatariiprofesionaleCurățenia este vitală atunci când vine vorba de hoteluri, restaurante, baruri sau cafenele. Fiecare client care calcă pragul acestor unități se așteaptă, înainte de toate, să găsească o încăpere impecabilă. Este o așteptare normală a clienților, curățenia dintr-o unitate horeca având un impact direct nu doar asupra stării de bine a oaspeților, ci mai ales asupra stării lor de sănătate.

Citeste mai mult ...

fortamuncaCa de fiecare dată la început de an, ne gândim să facem o balanță, să vedem ce a funcționat și ce nu în anul care a trecut, să facem planuri pentru anul care începe și să ne gândim cum să acționăm pentru a crește, odată cu cifra de afaceri, și calitatea serviciilor, un proces atât de vital în business-urile noastre. Toate acestea țin atât de resursa financiară, cât și de resursa umană.

Citeste mai mult ...
Acest site foloseste cookie-uri. Navigand în continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Detalii Ok