mosiacorbeancaMoșia Corbeanca, una dintre locațiile de referință pentru comunitatea din Corbeanca, dar și pentru bucureșteni, lansează serviciul de livrări de meniuri flexibile și à la carte, începând de azi, 27 martie. Meniurile vor putea fi comandate și livrate în Otopeni, Corbeanca, Balotești, Buftea și București, capacitatea locației fiind de 500 de porții zilnic. Totodată, Moșia lansează și un serviciu de donații...

Citeste mai mult ...

livrareubercoronavirusUber Eats anunță o serie de noi inițiative în România, prin care își propune să vină în sprijinul comunității locale, curierilor, restaurantelor independente și operatorilor și să îi ajute în eforturile lor de a face față dificultăților provocate de epidemia COVID-19. Pachetul de noi inițiative anunțate de Uber Eats include livrare gratuită* pentru toți utilizatorii și restaurantele din România...

Citeste mai mult ...

go mioGault&Millau România, primul ghid gastronomic internațional prezent pe piața locală, anunță câteva măsuri speciale menite a sprijini gastronomia din România în această perioadă dificilă. Astfel, ghidul gastronomic independent devine Go-Mio, cel mai mare restaurant online din Romania. Începând de acum și până la finalul acestei crize cauzate de Covid-19...

Citeste mai mult ...

glovomarketplaceMăsurile adoptate de Grupul de Comunicare Strategică, prin care s-a suspendat activitatea în locație a companiilor care operează în domeniul HoReCa, au afectat multe din business-urile locale, care au fost nevoite să se reorganizeze, astfel încât să rămână funcționale în noile condiții, pentru a depăși această perioadă și pentru a-și păstra angajații.

Citeste mai mult ...

redandussteakhouseRestaurantul bucureștean Red Angus Steakhouse lansează “Împreună, împotriva COVID-19” - o inițiativă prin care invită companiile ce activează pe teritoriul României, dar și persoanele fizice, să își unească forțele, pentru a livra prânzul zilnic, timp de o lună, cadrelor medicale implicate în diagnosticarea și tratarea coronavirusului, în cadrul spitalelor din Capitală.

Citeste mai mult ...

bogdandanilaNăscut la Bistrița, Bogdan Dănilă a lucrat o perioadă de timp în echipa lui Gordon Ramsey și a fost nominalizat în topul celor mai buni 30 de bucătari sub 30 de ani din Marea Britanie. În prezent este executive chef al restaurantului Clocktower din cadrul hotelului New York Edition, parte a lanțului Marriott International. În 2017, Bogdan Dănilă a primit prima stea Michelin.

Citeste mai mult ...

studiupiatarestaurantePiața de mâncare gătită a înregistrat o dublare în ultimii doi ani, ceea ce arată creșterea puterii de cumpărare a românilor și evoluția mediului de business din domeniul HoReCa, iar ca tendință constantă se remarcă dezvoltarea zonei de food delivery, arată un studiu realizat de Hospitality Culture Institute. Valoarea totală anuală a pieței de mâncare gătită (restaurante standard, fast-food...

Citeste mai mult ...

listevin2020În industria vinului, ca și în cea a ospitalității, moda trece și revine. După ce au fost negate o serie de tehnici clasice în arta vinificației și după ce au fost experimentate o altă serie de noi tehnici, mulți producători aleg să se reîntoarcă la tradiție. Indiferent de tehnicile de vinificare, soiurile rămân însă aceleași. Ce diferențiază mai mult vinurile sunt expresiile...

Citeste mai mult ...