Băbească Neagră, un ”brand național” în Republica Moldova
Băbească Neagră este un soi ce provine din viţa sălbatică vitis vinifera ssp.sylvestris și se situează pe locul doi în topul celor mai răspândite soiuri autohtone de…
Citeste mai mult
Băbească Neagră este un soi ce provine din viţa sălbatică vitis vinifera ssp.sylvestris și se situează pe locul doi în topul celor mai răspândite soiuri autohtone de…
Citeste mai mult
La Chef Atelier, restaurant ce-i poartă semnătura, chef Cezar Munteanu are zero waste, fiind numit de altfel, de către Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, Ambasador al luptei…
Citeste mai mult
Legea nr. 17/2023 pentru aprobarea Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 92/2021 a adus o serie de modificări privind regimul deşeurilor.
Citeste mai mult
Chef Akio Saito este certificat ca Tokyo Meister de către Guvernatorul din Tokyo, parcursul său profesional incluzând pozițiile de Head Chef al restaurantelor din hoteluri precum Grand…
Citeste mai mult
Se schimbă bucătăria! Da, azi bucataria e diferită! Știi că până ieri era suficient să ai o plită bună, de preferat pe gaz, și un cuptor bun.…
Citeste mai mult
Aceste vinuri sunt un răspuns la dorința crescândă a consumatorilor pentru produse mai puțin procesate și mai apropiate de sursa lor, evidențiind astfel legătura strânsă dintre pământ,…
Citeste mai mult
Cuvântul Chef a căpătat treptat un sens propriu… unii cred că este suficient să arunci niște ingrediente într-o tigaie pentru a fi considerat Chef, alții cred că…
Citeste mai mult
Un articol care explorează tendințele de consum în materie de vin în sezonul de vară și factorii cheie ce trebuie luați în considerare atunci când sunt selectate…
Citeste mai mult
Vinul este comparat cu un organism viu, care se naște, crește, devine matur, apoi începe să îmbătrânească și, în cele din urmă, moare. Durata ciclului de viață…
Citeste mai mult
Chef Antonio Passarelli vorbește despre poezia ingredientelor reale, a ingredientelor care au ceva de spus, a ingredientelor care știu să-și exprime originile.
Citeste mai mult