Cum transformăm AI-ul într-un instrument util, pentru angajaţi şi angajatori
De ce sunt angajaţii români rezistenţi la AI, în condiţiile în care suntem ţara care foloseşte cel mai mult tehnologia din tot Sud - Estul Europei?
Citeste mai mult
De ce sunt angajaţii români rezistenţi la AI, în condiţiile în care suntem ţara care foloseşte cel mai mult tehnologia din tot Sud - Estul Europei?
Citeste mai mult
Pentru a răspunde cererii tot mai mari de specialiști în domeniul gastronomiei, care să îmbine cunoștințele științifice cu abilitățile practice în arta culinară, Facultatea de Ingineria și…
Citeste mai mult
Temele de eveniment nu mai sunt doar despre decor, ele sunt despre povești trăite. De la petreceri în stil festival, până la seri de tip mystery dinner…
Citeste mai mult
Educația profesională modernă în domeniul hotelier nu este un simplu accesoriu – este motorul adaptării și al inovării.
Citeste mai mult
Călătorii cu animale de companie doresc să beneficieze de aceleași facilități de lux și confort pe care le-ar avea în orice alt hotel exclusivist, dar și de…
Citeste mai mult
Ne trebuie sau nu un om dedicat resurselor umane în acest domeniu? Cât de necesar este să avem o persoană de HR, care să se ocupe cu…
Citeste mai mult
În București, sunt oferite în prezent peste 500 de spații de închiriat cu destinație restaurant, spații care așteaptă o nouă generație de investitori.
Citeste mai mult
Alătură-te webinarului exclusiv susținut de Epsilon Orosimo & Epsilon Hospitality pentru a descoperi soluții de ultimă generație care îți maximizează vânzările directe și optimizează rezervările.
Citeste mai mult
Într-o eră în care călătorii sunt din ce în ce mai conștienți de impactul pe care îl au asupra mediului, conceptul de „Sustainable Luxury” va deveni esențial…
Citeste mai mult
Fie că îl definim ca HR Culture Specialist sau HR Business Partner ori HR Manager, acesta este cel căruia îi dăm principalul motor al unui business în…
Citeste mai mult