Loial vs “vânător” de oferte
într-o piață sufocată de oferte, promoții și discounturi, cum mai pot fi fidelizați consumatorii? Astăzi, mai mult decât oricând, activăm într-un mediu în care loialitatea clienților tinde…
Citeste mai mult
într-o piață sufocată de oferte, promoții și discounturi, cum mai pot fi fidelizați consumatorii? Astăzi, mai mult decât oricând, activăm într-un mediu în care loialitatea clienților tinde…
Citeste mai mult
Știm cu toții că abilitatea de a atrage clienți (și ulterior de a-i păstra!) este esențială pentru succesul unui restaurant (am ales generic noțiunea de „restaurant”, deși…
Citeste mai multPutem afirma cu tărie că astăzi, în România, în industria ospitalității, avem oameni de valoare, avem profesioniști, avem modele demne de urmat, dar (pentru că întotdeauna urmează…
Citeste mai mult
Trăim în era lui “Mai mult”. Mai multe produse, mai multe servicii, mai multe opțiuni, mai multe decizii de luat, mai multe oportunități (pentru cine le vede!),…
Citeste mai mult
în toate breslele din toate domeniile și peste tot prin lume se fac competiții... Campionate, Olimpiade, Concursuri Mondiale (Europene, Balcanice, Naționale etc.) sunt evenimente la care orice…
Citeste mai mult
Vi s-a întâmplat să stați la discuții cu o persoană și după 10 minute să vi se pară că aveți în față un zid de beton? Vi…
Citeste mai mult
Tehnic vorbind, somelierul este personajul central din restaurant care se ocupă cu selecția băuturilor și le armonizează cu oferta din meniu. Tot lui îi revine sarcina de…
Citeste mai mult
Meniul este "inima" oricărui restaurant. Fără elementele din meniu, un restaurant este nimic altceva decât o cochilie goală. Nu poți începe operarea restaurantului până nu ai conceptualizat…
Citeste mai mult
Studiile realizate în ultimii ani arată că între 30% și 50% dintre produsele alimentare sunt aruncate fără a fi consumate, fapt ce se traduce în costuri mari…
Citeste mai mult
Dacă îi spui că farfuria gătită de el e bună, îl jignești. “cum, ți-as da eu o farfurie care să nu fie bună?”, ne spune serios Cătălin …
Citeste mai mult