Experiențele gastronomice autentice, din ce în ce mai căutate în România
Includerea în oferta turistică a unei experiențe turistice plăcute este crucială pentru succesul pe termen lung al destinațiilor.
Citeste mai mult
Includerea în oferta turistică a unei experiențe turistice plăcute este crucială pentru succesul pe termen lung al destinațiilor.
Citeste mai mult
Un nou trend culinar, ce se face simțit de câțiva ani încoace în Italia, Franța și Spania, este acela care presupune o întoarcere la origini, adică prepararea…
Citeste mai mult
Ordinul 201/2022 al ANPC, care va intra în vigoare la data de 15 martie 2023, prevede indicarea ingredientelor cu gramajele aferente, a valorilor nutriționale, aditivilor și alergenilor…
Citeste mai mult
Unele tendințe sunt amânate de ani de zile, altele se pierd înainte de a avea timp să prindă rădăcini pe piață.
Citeste mai mult
De la finalul anului 2022, a devenit obligatorie indicarea informațiilor privind tipul și cantitatea ingredientelor în produsele alimentare finite sau mâncărurile pe care orice unitate HoReCa le…
Citeste mai mult
Echipa României s-a clasat pe locul 5 la Concursul Mondial de Degustare 2022!
Citeste mai mult
Să fim mai îndrăzneţi, să ne lăsăm pradă instinctelor gustative şi să vedem vinul şi din alte perspective!
Citeste mai mult
Legea şi dicţionarul definesc vinul drept o băutură obţinută exclusiv prin fermentarea alcoolică, completă sau parţială, a strugurilor proaspeţi sau supuşi unor prelucrări autorizate, ori a mustului…
Citeste mai mult
Pentru a lămuri lucrurile și a aduce lumină asupra unor termeni ca vin biodinamic, organic sau natural, somelierul Andrei Popa a vorbit cu reprezentanții cramei Domeniul Bogdan,…
Citeste mai mult
Ca să lămurim problema ”vinului cu defect”, în acest articol voi descrie defectele întâlnite, cauzele și cum pot fi evitate.
Citeste mai mult