La Mia Cucina da Massimo
Cum a luat naștere La Mia Cucina da Massimo?Conceptul La Mia Cucina da Massimo a fost dezvoltat și realizat de Segafredo Zanetti Espresso Services Ltd. (SZE Services…
Citeste mai mult
Cum a luat naștere La Mia Cucina da Massimo?Conceptul La Mia Cucina da Massimo a fost dezvoltat și realizat de Segafredo Zanetti Espresso Services Ltd. (SZE Services…
Citeste mai mult
DEZVOLTAREA INDUSTRIEI VINULUI DIN ROMâNIA A SCOS LA IVEALĂ NECESITATEA ORGANIZĂRII UNOR EVENIMENTE DE PROFIL BINE CONCEPUTE, îN CARE VINUL ȘI OAMENII CARE îL PRODUC SĂ FACĂ…
Citeste mai mult
SPRIJINUL PENTRU IMM-URI REPREZINTĂ UNA DINTRE PRIORITĂÈšILE COMISIEI EUROPENE, PRIN STRATEGIA 2020, LUâND îN CONSIDERARE POTENÈšIALUL MARE PE CARE îL AU îN CREAREA DE LOCURI DE MUNCĂ,…
Citeste mai mult
Cum și când a luat naștere Distrikt 42?Am pornit la drum cu gândul de a deschide un gastropub altfel, diferit de ceea ce există în acest moment…
Citeste mai mult
PROCEDURA DE EXECUTARE SILITĂ PRESUPUNE DEZAVANTAJE ATâT PENTRU CREDITOR, CâT ȘI PENTRU DEBITOR, IAR POSIBILITATEA CA PĂRȚILE SĂ AJUNGĂ LA UN CONSENS E DIFICIL DE PREFIGURAT. UNEORI,…
Citeste mai mult
THERME BUCUREȘTI ESTE CU SIGURANÈšĂ PROIECTUL ANULUI PE PIAÈšA DE SPA ȘI WELLNESS DIN ROMâNIA. INVESTIÈšIA DE 50 DE MILIOANE DE EURO îN CEL MAI MARE CENTRU…
Citeste mai mult
PE O PIAÈšĂ OSPITALIERĂ EXTREM DE COMPETITIVĂ, EXPERIENÈšA CLIENTULUI A DEVENIT CEL MAI IMPORTANT ELEMENT DIFERENÈšIATOR. CUM ARATĂ VIITORUL îN CUSTOMER SERVICE ȘI CUSTOMER EXPERIENCE? PENTRU A…
Citeste mai mult
îÈšI TREBUIE O ANUMITĂ PRICEPERE ȘI CARISMĂ, PE LâNGĂ CUNOȘTINÈšE SOLIDE DESPRE BĂUTURI, PENTRU A FI UN BARMAN DE SUCCES. MESERIA DE BARMAN ESTE UNA DIN ACELE…
Citeste mai mult
EXPERIENÈšA INTEGRATĂ (MARKETING DIGITAL - MARKETING TRADIÈšIONAL), CREȘTEREA NUMĂRULUI DE UTILIZATORI CARE FOLOSESC DISPOZITIVELE MOBILE, MULTIPLICAREA CANALELOR PE CARE PUTEÈšI ADRESA CLIENÈšII SAU PE CARE LE PUTEÈšI…
Citeste mai mult
Cum a luat naștere conceptul restaurantelor K-Grill? În ce constă acest concept? K-Grill a fost creat în 2013 când am observat nevoia de a avea un concept…
Citeste mai mult