NAMI Beach Club & More, o experiență de vară oferită de Radisson Blu Hotel Bucharest access_time_filled 25 aprilie 2024
Popeyes deschide primul restaurant în afara Bucureștiului, la Pitești access_time_filled 24 aprilie 2024
PEOPLE „Împărtășirea cunoștințelor este o datorie” Georgeta Grecu, manager general al Swissôtel Poiana Brașov, a vorbit despre momentele importante ale carierei, provocări, gestionarea lor și viziunea din noua funcție.
HOSPITALITY American Hotel Academy, o călătorie de tip transformaţional Ada Țerea, director al American Hotel Academy (AHA), a punctat dintre beneficiile de a studia în cadrul unității de învățământ pe care o conduce, vorbind despre parteneriate academice, intershipuri, programe noi de studii și abordare educațională transformațională.
HOSPITALITY Finanțări 2024 pentru microîntreprinderi și firme mici și mijlocii din HoReCa Fondurile europene nerambursabile rămân, în continuare, o sursă importantă de finanțare, mai ales pentru extinderea și consolidarea mediului de afaceri din România.
B.D.G. Import își extinde portofoliul prin parteneriatul cu William Grant & Sons access_time_filled 18 aprilie 2024
Excelența în siguranța alimentară – Servicii performante dedicate industriei HoReCa Servicii precum cele oferite de SGS Romania devin esențiale în identificarea și prevenirea potențialelor riscuri, garantând, astfel că alimentele ajunse pe mesele consumatorilor nu sunt doar delicioase, ci și complet sigure pentru consum. access_time_filled 17 aprilie 2024
Crama Liliac lansează Cuvée Antonia, cel mai tânăr vin al cramei Noul sortiment este un cupaj din patru soiuri de struguri: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Neuburger și Muscat Ottonel. Crama a produs anul acesta 25.000 de sticle din noul sortiment, disponibile exclusiv în HoReCa. access_time_filled 15 aprilie 2024
Secretele Achiziționării Mobilierului HoReCa: Cum Să Faci Cele Mai Bune Alegeri? Specialiștii în amenajările HoReCa oferă sfaturi referitoare la utilitate, maximizarea și consolidarea conceptului unui spațiu. Există câteva aspecte cruciale de luat în considerare pentru a atinge potențialul maxim al locației. access_time_filled 1 aprilie 2024